Jan van Gemert

Published by Tester on

Tandarts-geriatrie

Na in 2011 de algemene tandartspraktijk achter me te hebben gelaten heb ik me uitsluitend toegelegd op de geriatrische mondzorg. Hiervoor de 3-jarige postacademische opleiding tot tandarts-geriatrie gevolgd aan de VU/ACTA in A’dam en in 2016 als eerste in Nederland deze opleiding succesvol afgerond. De kennis hierbij opgedaan ligt aan de basis van het unieke Gerident mondzorgconcept voor verpleeghuizen. Betrokkenheid en kwaliteit van leven zijn hierin sleutelbegrippen. Behalve kwaliteitsbewaking bestaat een belangrijke taak van mij binnen Gerident uit het enthousiasmeren van tandartsen en mondhygiënisten voor deze specifieke mondzorg en ze wegwijs te maken hierin. Hiermee hoop ik ook een bijdrage te leveren aan de toekomstige mondzorg van deze groep kwetsbare ouderen, een groep die de komende jaren alleen maar groter en complexer wordt.

Categories: Team

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *